Kiteclub Bloemendaal voor volwassen

Kiteclub Bloemendaal maakt kitesurfen toegankelijk voor iedereen!

Bekijk activiteitenPrijzen

Wij maken van kitesurfen een groepssport!

Kiteclub bloemendaal organiseert wekelijks verschillende activiteiten om samen met andere kiters te werken aan jouw niveau. Dit onder begeleiding van onze IKO/ VWDS gecertificeerde instructeurs zodat jij veilig kunt oefenen.

Geen materiaal? Geen probleem! Kiteclub Bloemendaal biedt kiters in spé, zonder materiaal, de mogelijkheid gebruik te maken van ons eigen uitstekende 2018 materiaal*.

Een greep uit onze activiteiten

Downwinders

Een van onze hoofd activiteiten zijn onze downwinders. Stap in een van onze pick-ups en laat je droppen op een up-wind spot. Begeleid door een instructeur kite je terug naar Bloemendaal. Een heerlijke activiteit om veel meters te maken op jouw boardje zonder dat je ‘hoogte’ hoeft te lopen.

Theorie clinics

Kiteclub Bloemendaal organiseert meerdere keren per seizoen theorie clinics met verschillende thema’s.

Denk bijvoorbeeld aan: weer & wind, voorrangsregels, materiaalkennis etc. Hiermee zorg je dat jij beter voorbereid op het strand verschijnt.

Trainmomenten op verschillende Nederlandse spots

Natuurlijk houden wij van de zee! Maar het komt ook regelmatig voor dat het weer het niet toelaat om op de Noordzee te kitesurfen. Niet getreurd, want Kiteclub Bloemendaal organiseert regelmatig trainingen op verschillende Nederlandse spots. Denk bijvoorbeeld aan het IJsselmeer. Wij zorgen dat er een instructeur op de spot aanwezig is om jou te begeleiden of te helpen bij vragen.

Testdagen voor materiaal

Je hebt echt geen idee wat je moet kopen? Begrijpelijk. Er is inmiddels ook zo veel materiaal te koop! Speciaal voor onze leden organiseren we testdagen om verschillende merken & materialen uit te proberen.

Gezellige BBQ’s en borrels!

Naast verschillende kitesurfactiviteiten organiseert Kiteclub Bloemendaal ook regelmatig barbecues en borrels. Deel jouw ervaringen met andere kiters, onder het genot van een hapje en drankje.

Prijzen voor lidmaatschap