Kiteclub Bloemendaal 

Kiteclub Bloemendaal maakt kitesurfen toegankelijk voor iedereen!

Bekijk activiteitenPrijzen

Wij maken van kitesurfen een groepssport!

Kiteclub bloemendaal organiseert wekelijks verschillende activiteiten om samen met andere kiters te werken aan jouw niveau. Dit onder begeleiding van onze IKO/ VWDS gecertificeerde instructeurs zodat jij veilig kunt oefenen.

Geen materiaal? Geen probleem! Kiteclub Bloemendaal biedt kiters in spé, zonder materiaal, de mogelijkheid gebruik te maken van ons eigen uitstekende 2018 materiaal*.

Een greep uit onze activiteiten

Downwinders

Een van onze hoofd activiteiten zijn onze downwinders begeleid door instructeurs. Stap in een van onze pick-ups en laat je droppen op een up-wind spot. Een heerlijke activiteit om veel meters te maken zonder dat je ‘hoogte’ hoeft te lopen.

Clinics

Kiteclub Bloemendaal organiseert meerdere keren per seizoen clinics met verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan: safety clinic, weer & wind, voorrangsregels, materiaalkennis etc. 

Trainmomenten op verschillende Nederlandse spots

Natuurlijk houden wij van de zee! Maar het komt ook wel eens voor dat het weer het niet toelaat om op de Noordzee te kitesurfen. Niet getreurd, want Kiteclub Bloemendaal organiseert trainingen op verschillende Nederlandse spots. Denk bijvoorbeeld aan het IJsselmeer. Wij zorgen dat er een instructeur op de spot aanwezig is om jou te begeleiden of te helpen bij vragen.

Testdagen

Je hebt echt geen idee wat je moet kopen? Begrijpelijk; er is inmiddels ook zo veel materiaal te koop. Speciaal voor onze leden organiseren we testdagen om verschillende merken & materialen uit te proberen.

Gezellige BBQ’s en borrels!

Naast verschillende kitesurfactiviteiten organiseert Kiteclub Bloemendaal ook barbecues en borrels. Deel jouw ervaringen met andere kiters, onder het genot van een hapje en drankje.

Prijzen voor lidmaatschap

  • Gezellige thuisbasis bij Mifune Watersports
  • Onbeperkte deelname aan alle activiteiten
  • Bij goede windrichting meestal downwinder
  • Altijd wel iemand om mee te kiten
  • Gezellige thuisbasis bij Mifune Watersports
  • Maak onbeperkt gebruik van ons materiaal: 2020 Harlem/Ozone
  • Onbeperkte deelname aan alle activiteiten
  • Bij goede windrichting meestal downwinder
  • Persoonlijke account voor materiaal reservering